Zalen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zalen

Een onvergetelijk gala, een chique award show, een spetterend bedrijfsfeest of een beurs met een prachtige ambiance organiseren? Het kan allemaal op Next Level. De locatie bestaat uit een beurshal, drie congreszalen en een gezellig ingerichte foyer.

Next level beschikt over de nieuwste technologieën op het gebied van licht, geluid en beeld. In combinatie met de sfeervolle lichtkoepel die zorgt voor een ultieme beleving is Next Level een locatie die niet te vergelijken valt met andere eventlocaties. Een evenement op Next Level is een ware beleving!

Previous slide
Next slide

De nieuwste technieken op het gebied van beeld en geluid

Volop beleving door de unieke lichtkoepel

Geen zorgen om catering, Next Level beschikt over de mogelijkheden in huis

Bekijk onze zalen

Congreszaal 1

Met een presentatie op een scherm van 12 meter doorsnee houd je de aandacht van jouw relaties vast tijdens een congres in de hypermoderne zaal.

Congreszaal 2

Creëer zelf je sfeer met de LED verlichting in deze zaal. Hierdoor is de ruimte perfect te gebruiken voor een presentatie, een break out sessie of diner.

Beurshal

De ruim 4.500 m2 tellende hal van Next Level is flexibel in te richten en is bovendien geschikt voor beurzen en events met een oppervlakte vanaf 1.000 m2.

Foyer

Onze sfeervolle Foyer is de juiste locatie om jouw bedrijfsfeest te organiseren. Op Next Level zorgen we voor het feest van het jaar!

Plattegrond

Plattegrond Next Level
Scroll naar top