Organiseren

Jouw event op NExt Level?

Organiseren

Met de 3 state of the art congreszalen, sfeervolle Foyer met foodcourt en de ruime beurshal biedt Next Level alle flexibiliteit en ruimte om het event dat je wil organiseren naar jouw wensen in te richten. Een prachtige en unieke lichtkoepel maakt deel uit van Beurshal 2 op Next Level waardoor op een mooie manier gebruik gemaakt kan worden van het daglicht.

Deze unieke event locatie is met een half uur rijden van onder meer Utrecht, Breda, Den Bosch en Rotterdam zeer centraal gelegen. Wij hebben alles wat je nodig hebt voor de organisatie van jouw event in eigen huis. Zo kun je jouw event gemakkelijk organiseren middels één contactpersoon. 

Previous slide
Next slide

Gala/awardshow

Een onvergetelijk gala wordt georganiseerd op Next Level! De lichtkoepel en grote open ruimte bieden dé elementen om jouw gala tot een ware beleving te maken.

Congres

Met een presentatie op een scherm van 12 meter doorsnee houd je de aandacht van jouw relaties zeker vast tijdens een congres in de hypermoderne zalen.

Beurs

De ruim 4.500 m² tellende beurshal van Next Level is flexibel in te richten en is geschikt voor beurzen en events met een oppervlakte vanaf 1.000 m².

Bedrijfsfeest

Waan je in Las Vegas door jouw bedrijfsfeest te organiseren onder de indrukwekkende lichtkoepel van Next Level en zorg voor het feest van het jaar!

Ervaringen

Scroll naar top