Next Level Studios

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Studios

Een online of hybride evenement organiseren? Wij helpen u graag. Met Next Level Studios kunt u een groep bij elkaar brengen, zonder dat zij in dezelfde ruimte hoeven te zijn.

Onze online studios kunnen uw live uitzending, congres, webinar en round table session professioneel faciliteren. In samenwerking met onze partner ATG Audiovisueel garanderen wij optimale technische service.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van organisatie en hospitality maken we uw online event tot een succes!

Video afspelen

basic

Deze studio is ideaal voor het opnemen van
webinars, podcasts en nog veel meer. Daarnaast is het mogelijk om deze te streamen naar verschillende platforms, zoals Zoom. Hierdoor kan uw event meer mensen bereiken.

Comfort

Studio Comfort faciliteert uw interview, live uitzending of radioshow op zeer professionele wijze. Met onze professionele technische ondersteuning zorgen wij ervoor dat uw sprekers ten alle tijden goed in beeld zijn voor uw kijkers.
Populair

Premium

De Premium Studio is perfect voor
uw tafeldiscussies. Door middel van een talkshow-setting die wij hanteren zijn uw gasten goed zichtbaar en tilt u de kwaliteit van uw online event naar een nóg hoger niveau!

Extra opties

Uw pakket is uit te breiden met extra services en producten. Denk hierbij aan luxe meubilair, catering, sub-sessies in een andere studio en meer.

Heeft u liever een hogere tafel met krukken, of gaat uw voorkeur uit naar een bank in plaats van stoelen? Daarnaast is het mogelijk technische aanvullingen te reserveren. Hierbij kunt u denken aan onder andere: aanvullende camera’s of een aftelklok.

En natuurlijk niet te vergeten lunch, een borrel of verschillende hapjes behoren ook tot de mogelijkheden.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Zij gingen u voor!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u interesse in een van onze zalen voor uw bijeenkomst of vergadering? Vraag dan via onderstaande button de beschikbaarheid op.

Ervaringen

Scroll naar top