Praktische info

Bekijk hoe je ons kunt bereiken

Locatie Next Level

Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

tel: +31 (0) 183 680 680

nextlevel@easyfairs.com

FACILITEITEN Next Level

Next Level maakt gebruik van de faciliteiten van Evenementenhal Gorinchem.  Wij doen er alles aan om te voorzien in belangrijke faciliteiten om jouw georganiseerde evenement of bezoek zonder problemen te laten verlopen. We zetten de belangrijke faciliteiten graag voor jou op een rij:

8,2 gemiddeld cijfer

Wifi Next Level

gratis WIFI

Betalen Next Level

pinnen & contant

Bewaakte Garderobe Next Level

bewaakte garderobe

Opladen Next Level

10 oplaadpunten

Parkeren Next Level

2200 parkeerplaatsen

Catering Next Level

Foyer met foodcourt

Bereikbaarheid Next Level

Vanuit Breda, Rotterdam, Utrecht

Knooppunt Gorinchem (A27/A15) richting Nijmegen (A15). Afslag Gorinchem-Oost (afrit 28). Bij verkeerslichten linksaf en volg de dynamische bewegwijzering.

Vanuit richting Nijmegen

Afslag Gorinchem-Oost (afrit 28). Bij verkeerslicht linksaf, tweede verkeerslicht rechtdoor en volg de dynamische bewegwijzering.

Openbaar Vervoer

Vanaf station Gorinchem sta je met de Qbuzz Stadsbuzz 387 of Arriva Bus 673 in ongeveer 15 minuten op de Evenementenhal/Griendweg. Vanaf hier is het nog maar een paar minuten lopen naar Evenementenhal.

Toegankelijkheid voor mindervaliden

Next Level is bereikbaar via een roltrap en een lift waardoor de verdieping voor iedereen toegankelijk is. Verder zijn er invalidenparkeerplaatsen te vinden aan het begin van ons parkeerterrein. Daarnaast zijn er invalidentoiletten bij de Foyer.

Logo Next Level Gorinchem

Scroll naar top