Beurs

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Beurs

Next Level bestaat uit congreszalen, de foyer waar genetwerkt kan worden en een beurshal. Deze ruimte is flexibel in te richten en is geschikt voor beurzen met een oppervlakte vanaf 1.000m2. Next Level leent zich uitstekend voor kleinere beurzen en wanneer u naast uw beurs aanvullend een congres, aanvullende kennissessies of een seminar wilt organiseren kan dit gelijktijdig plaatsvinden. De grote beurshal van Next Level is prima op te delen in kleinere ruimtes waardoor ook een beurs of vakevent met een kleiner aantal stands goed tot zijn recht komt in de sfeervolle hal.

Previous
Next

De nieuwste technieken op het gebied van beeld en geluid

5.800 m2 beschikbaar voor jouw event op Next Level

Geen zorgen om catering, Next Level beschikt over de mogelijkheden in huis

IDeale locatie centraal in het land

Next Level is centraal gelegen midden in het land. Vanaf de A15 valt het gebouw van Evenementenhal Gorinchem gelijk op. Op de eerste verdieping van deze venue vindt je Next Level. Een sfeervolle, industrieel ogende event locatie met eindeloos veel mogelijkheden. De indrukwekkende lichtkoepel zorgt voor een natuurlijke lichtinval waarmee direct een prettige sfeer creëert voor bezoekers. Niets zo vervelend dan een hele dag op een vakevent rondbrengen en het besef van tijd en ruimte volledig kwijtraken.

De foyer

De sfeervol ingerichte foyer van Next Level leent zich uitstekend als restaurant en netwerkruimte tijdens jouw beurs. De foyer van Next Level is speels ingericht en biedt de gelegenheid om op een ontspannen manier te netwerken. Ontmoet (potentiële) relaties en praat bij onder het genot van een hapje of een drankje. Wil je een centrale kick-off doen tijdens jouw event? Dan is de foyer uitermate geschikt om de gezamenlijke aftrap in te doen.

In huis expertise

Next Level is gesitueerd in Evenementenhal Gorinchem. Een venue waar op jaarlijkse basis tientallen beurzen georganiseerd worden. Wanneer jij een beurs organiseert op Next Level haal je direct de expertise in huis op het gebied van beursorganisatie. Wij helpen je graag bij het organiseren van jouw beurs en zorgen ervoor dat je geen belangrijke details vergeet. Zo maken we jouw beurs tot een onvergetelijk event waar de bezoekers en exposanten nog lang over doorpraten.

Plattegrond Next Level

Ervaringen

Benieuwd naar de andere mogelijkheden?

Gala/awardshow

Een onvergetelijk gala organiseer je op Next Level! De lichtkoepel en grote open ruimte zijn dé elementen waarmee je jouw gala een ware beleving te maakt.

Congres

Met een presentatie op een scherm van 12 meter doorsnee houd je de aandacht van jouw relaties zeker vast tijdens een congres in de hypermoderne zalen.

Bedrijfsfeest

Waan je in Las Vegas door jouw bedrijfsfeest te organiseren onder de indrukwekkende lichtkoepel van Next Level en zorg voor het feest van het jaar!
Scroll naar top