Congres

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Congres

Met een presentatie op een scherm van 12 meter doorsnee houd je de aandacht van jouw relaties gegarandeerd vast tijdens een congres in een van de hypermoderne zalen van Next Level. Het zal jouw bezoekers aan niets ontbreken tijdens jouw congres wanneer deze plaats vindt op Next Level. De locatie beschikt over de nieuwste technieken, het beste geluid en de mooiste naar wens te verstellen verlichting waardoor jouw congres gegarandeerd een succes wordt.

Next Level is de uitgelezen locatie om jouw congres tot zijn recht te laten komen. Next Level beschikt over drie congreszalen van verschillende groottes die strategisch gesitueerd zijn rondom de centrale Foyer die je kunt gebruiken als ontvangstruimte, netwerkruimte of als locatie waar je bezoekers kunnen genieten van een hapje en drankje.

Previous slide
Next slide

De nieuwste technieken op het gebied van beeld en geluid

Presentaties op een scherm van 12 meter breed

Geen zorgen om catering, Next Level beschikt over de mogelijkheden in huis

drie congreszalen

Next Level beschikt over drie congreszalen die afzonderlijk van elkaar te gebruiken zijn maar waarvan zaal 1A en 1B ook samen te voegen zijn tot één grote zaal. Het congres kan dus zeker ingericht worden op basis van jouw wensen. Verwacht je een groot gezelschap? Dan zorgen wij ervoor dat je 360 gasten kwijt kunt bij één sessie! Echter kun je ook drie parallelle sessies organiseren waar plaats is voor 160, 120 en 100 personen. Bekijk de plattegrond voor de indeling van de congresruimte van Next Level.

Capaciteit

De congreszalen van Next Level hebben een totale capaciteit van 460 personen verdeeld over de drie congreszalen. De zalen zijn gesitueerd rondom de centrale Foyer waar volop gelegenheid is om te netwerken of te genieten van een hapje en drankje. De drie losse congreszalen hebben afzonderlijk ruimte voor 160, 120 en 100 personen. De zalen voor 160 en 120 personen kunnen samengevoegd worden tot één grote zaal waar ruimte is voor 360 personen.

Centrale foyer

De congreszalen liggen rondom de centrale Foyer. Deze speels ingerichte ruimte biedt volop ruimte om te netwerken tussen de sessies door. Hier kan ook direct een hapje of drankje genuttigd worden en de ruimte is uitermate geschikt als centrale ontvangst of verzamelplaats tussen de sessies van je congres door. Wij denken graag met je mee over de invulling van jouw event en onze specialisten op het gebied van food&beverage, licht, geluid en organisatie helpen je graag!

Congres & beurs

Next Level beschikt naast de congreszalen ook over een beurshal. Heb jij grote ambities en wil jij naast je congres ook ruimte hebben voor een kleine beurs of klein vakevent? Next Level is een van de weinige locaties in Nederland waar de ruimte is om dit te realiseren. Kom vooral eens langs om de locatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Plattegrond Next Level

Ervaringen

Benieuwd naar de andere mogelijkheden?

Gala/awardshow

Een onvergetelijk gala organiseer je op Next Level! De lichtkoepel en grote open ruimte zijn dé elementen waarmee je jouw gala een ware beleving te maakt.

Beurs

Met een oppervlakte van ruim 4.500 m² is Next Level flexibel in te richten. De locatie is al geschikt voor beurzen en events vanaf 1.000 m².

Bedrijfsfeest

Waan je in Las Vegas door jouw bedrijfsfeest te organiseren onder de indrukwekkende lichtkoepel van Next Level en zorg voor het feest van het jaar!
Scroll naar top