Next Level all-in
concept

Benieuwd naar de mogelijkheden?

All-in concept

Next Level is een unieke event locatie gelegen op de eerste verdieping van Evenementenhal Gorinchem. Over de gehele breedte van de ruimte loopt een indrukwekkende lichtkoepel waardoor de beleving bij jouw evenement centraal staat. De combinatie met de congreszalen zorgt ervoor dat Next Level een perfecte locatie is voor jouw zakelijke event.  

Met de Next Level All-in formule is het mogelijk om laagdrempelig en met een beperkt risico een beurs te organiseren. Je betaalt een vast bedrag per netto vierkante meter standbouw met een minimale afname van 1.000 m². In de verschillende pakketten zit alles wat je nodig hebt voor het organiseren voor een succesvolle beurs.

Previous slide
Next slide

De hal is flexibel in te delen waardoor er beurzen tot 4.500 m² georganiseerd kunnen worden.

Uitermate geschikt voor een event in combinatie met congres door aansluitende zalen.

Led-verlichting in gehele zaal verstelbaar. Zo kun je tijdens jouw event je eigen huisstijl overbrengen.

Daglicht aanwezig maar ook de mogelijkheid om te verduisteren. Unieke lichtkoepel in de beurshal.

Heb je aanvullende wensen of een maatwerk verzoek? 
Wij maken graag een passend voorstel!

Lichtkoepel

Omdat Next Level beschikt over een unieke lichtkoepel die zich uitstrekt over de volledige breedte van de locatie creëer je direct een bijzondere beleving voor jouw gasten. Door de koepel komt er op een natuurlijke wijze licht binnen tijdens jouw event maar door de ledverlichting in deze koepel kun je de verlichting helemaal aanpassen naar jouw wensen! De indrukwekkende lichtkoepel zorgt voor een natuurlijke lichtinval waarmee je direct een prettige sfeer creëert voor bezoekers. Niets zo vervelend dan een hele dag op een vakevent rondbrengen en het besef van tijd en ruimte volledig kwijtraken.

Capaciteit

De maximale capaciteit van Next Level is 3.000 personen. Uiteraard is het volledig afhankelijk van jouw eventwensen voor hoeveel personen we de ruimte geschikt maken, alles is mogelijk. Met de 3 state of the art congreszalen, sfeervolle foyer met foodcourt en de ruime beurshal biedt Next Level alle flexibiliteit en ruimte om het event wat je wilt organiseren naar jouw wensen in te richten. Een prachtige lichtkoepel maakt deel uit van Next Level waardoor op een mooie manier gebruik gemaakt kan worden van het daglicht.

Catering

Catering op de vloer tijdens het event of liever gebruik maken van de ingerichte Foyer met bar tijdens jouw beurs? Het kan allemaal en wij nemen de catering graag voor je uit handen! Het ervaren team van Next Level beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om jouw beurs ook op culinair gebied tot een groot succes te maken. Allerlei verschillende kleine hapjes, een uitgebreid 5 gangen diner en alles daartussenin is mogelijk. We denken graag met je mee.

Plattegrond

Op de plattegrond zie je verschillende groottes van beurzen en hoe dit verdeeld is over de hal.

Ervaringen

Congreszaal 1

Breid je event uit met lezingen of workshops in de hypermoderne congreszalen van Next Level. Met een presentatie op een scherm van 12 meter breng je jouw kennis over.

Congreszaal 2

Creëer zelf je sfeer met de led-verlichting in deze zaal. Laat verschillende sprekers tijdens jouw beurs lezingen geven in deze moderne congreszaal.

Foyer

Gebruik tijdens de beurs de sfeervolle en modern ingerichte Foyer om contacten te leggen en te netwerken onder het genot van een hapje en drankje.
Scroll naar top