Congreszaal 2

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Congreszaal 2

Congreszaal 2 is de derde congreszaal van Next Level. Deze zaal biedt ruimte aan 100 personen. Deze congreszaal is perfect te gebruiken voor presentaties, break-out sessies of een diner. Uniek aan deze zaal is het uitzicht op de beurshal beneden, door de glazen wand. Deze wand is overigens ook geheel of gedeeltelijk te verduisteren.

Ook kan onze ledverlichting in alle kleuren versteld worden, waardoor je zelf de gewenste sfeer kunt bepalen en jouw eigen huisstijl goed naar voren kunt laten komen. Standaard staat deze zaal in theateropstelling, maar wij denken uiteraard graag met je mee over de mogelijkheden om uw evenement zo optimaal mogelijk in te richten. 

Previous slide
Next slide

126 m²

100 pax.

Ja

Een breed
scherm met een
doorsnede van
5 meter

High end audio waardoor sprekers altijd goed verstaanbaar zijn in de gehele zaal

Verstelbare verlichting waardoor spreker en zaal los van elkaar belicht kunnen worden

Verstelbare sfeerverlichting in de gehele zaal. Hierdoor kun je zelf jouw sfeer bepalen

Capaciteit: 100 personeN

PLAttegrond

Plattegrond Next Level

Ervaringen

Congreszaal 1

Met een presentatie op een scherm van 12 meter doorsnee houd je de aandacht van jouw relaties vast tijdens een congres in de hypermoderne zaal.

Beurshal

De ruim 4.500 m² tellende hal van Next Level is flexibel in te richten en is geschikt voor beurzen en events met een oppervlakte vanaf 1.000 m².

Foyer

Onze sfeervolle Foyer is de juiste locatie om jouw bedrijfsfeest te organiseren. Op Next Level zorgen we voor het feest van het jaar!
Scroll naar top