Beurshal

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Beurshal

Beurshal 2 op Next Level, van 4.500 m² is flexibel in te delen. Daardoor is de ruimte ook al geschikt voor beurzen vanaf 1.000 m². De indrukwekkende lichtkoepel loopt over de gehele breedte van de beurshal. Hierdoor kan er mooi gebruik gemaakt worden van natuurlijk licht. Wil je de ruimte liever verduisteren? Ook dat is geen enkel probleem. Door de verstelbare led-verlichting kun je ook in de Beurshal elke sfeer creëren die je maar wilt.

Heb je meer ruimte nodig voor je event? Dan kunnen we de meterslange glazen wand op het balkon voor je openen en zullen de roltrappen gebruikt worden voor een ideale connectie met de beurshal op de begane grond.

Previous slide
Next slide

4.500 m²

Ja

De hal is flexibel in te delen waardoor er beurzen vanaf 1.000 m² georganiseerd kunnen worden.

Uitermate geschikt voor een event in combinatie met congres door aansluitende zalen.

Led-verlichting in gehele zaal verstelbaar. Zo creëer je eenvoudig de gewenste sfeer

Een glazen wand waarmee de beurshal op simpele wijze af te sluiten is van de begane grond.

PLAttegrond

Plattegrond Next Level

Ervaringen

Congreszaal 1

Met een presentatie op een scherm van 12 meter doorsnee houd je de aandacht van jouw relaties vast tijdens een congres in de hypermoderne zaal.

Congreszaal 2

Creëer zelf je sfeer met de led-verlichting in deze zaal. Hierdoor is de ruimte perfect te gebruiken voor een presentatie, een break out sessie of diner.

Foyer

Waan je in Las Vegas door jouw bedrijfsfeest te organiseren onder de indrukwekkende lichtkoepel van Next Level en zorg voor het feest van het jaar!
Scroll naar top