Bedrijfsfeest

Benieuwd naar de mogelijkheden?

BedrijfsFeest

Heb je iets te vieren, wil je de lancering van een nieuw product groots aanpakken of een onvergetelijke kick-off organiseren? Organiseer een bedrijfsfeest met impact door het te organiseren op Next Level. Kleinere bedrijfsfeesten en borrels kunnen worden georganiseerd in de sfeervolle Foyer. Voor grotere bedrijfsfeesten biedt Beurshal 2 met de indrukwekkende lichtkoepel een perfect decor voor jouw bedrijfsfeest. Met de expertise voor het organiseren van onvergetelijke events in huis, helpen wij je graag bij de perfecte opzet van een feest dat past bij jouw organisatie!

Previous slide
Next slide

De nieuwste technieken op het gebied van beeld en geluid

Volop beleving door de unieke lichtkoepel

Geen zorgen om catering, Next Level beschikt over de mogelijkheden in huis

Alles kan op Next Level

Wij helpen je om jouw feest letterlijk naar een hoger niveau te tillen door samen met jou de perfecte invulling te geven aan je bedrijfsevent. Of je het nu klein en intiem wilt houden of groots uit wil pakken, alles is mogelijk! Next Level is het lege canvas wat we graag samen met jou kleur geven.

Capaciteit

Next Level biedt ruimte voor maximaal 3.000 personen. Uiteraard is Next Level ook geschikt voor kleinere gezelschappen en richten we de ruimte volledig in naar jouw wensen! Op Next Level creëer je gegarandeerd een mooie belevenis voor jouw gasten.

Catering

Catering tijdens jouw feest of liever gebruik maken van de ingerichte Foyer met bar? Het kan allemaal en wij nemen dit graag voor je uit handen! Next Level is de eventlocatie waar jij een onvergetelijk event kunt organiseren.

Plattegrond Next Level

Ervaringen

Benieuwd naar de andere mogelijkheden?

Gala/awardshow

Een onvergetelijk gala organiseer je op Next Level! De lichtkoepel en grote open ruimte zijn dé elementen waarmee je jouw gala een ware beleving te maakt.

Congres

Met een presentatie op een scherm van 12 meter doorsnee houd je de aandacht van jouw relaties zeker vast tijdens een congres in de hypermoderne zalen.

Beurs

Met een oppervlakte van ruim 4.500 m² is Next Level flexibel in te richten. De locatie is al geschikt voor beurzen en events vanaf 1.000 m².
Scroll naar top