Bedrijfsfeest

Benieuwd naar de mogelijkheden?

BedrijfsFeest

Waan je in Las Vegas door jouw bedrijfsfeest te organiseren onder de indrukwekkende lichtkoepel van Next Level en zorg voor het feest van het jaar! Je weet zeker dat jouw gasten dit feest niet snel vergeten! Hoe jij je bedrijfsfeest ook wilt inrichten, in Next Level is het mogelijk! Met de expertise voor het organiseren van onvergetelijke events in huis, helpen wij je graag bij de perfecte opzet van een feest wat past bij jouw organisatie!

Previous
Next

De nieuwste technieken op het gebied van beeld en geluid

Volop beleving door de unieke lichtkoepel

Geen zorgen om catering, Next Level beschikt over de mogelijkheden in huis

Alles kan op Next Level

Wij helpen je om jouw feest letterlijk naar een hoger niveau te tillen door samen met jou de perfecte invulling te geven aan je bedrijfsevent. Of je het nu klein en intiem wilt houden of groots uit wil pakken, alles is mogelijk! Next Level is het lege canvas wat we graag samen met jou kleur geven.

Capaciteit

Next Level biedt ruimte voor maximaal 3000 personen. Uiteraard is Next Level ook geschikt voor kleinere gezelschappen en richten we de ruimte volledig in naar jouw wensen! Op Next Level creëer je gegarandeerd een mooie belevenis voor jouw gasten.

Catering

Catering tijdens jouw feest of liever gebruik maken van de ingerichte foyer met bar? Het kan allemaal en wij nemen dit graag voor je uit handen! Next Level is de eventlocatie waar jouw wensen en dromen werkelijkheid worden!

Plattegrond Next Level

Ervaringen

Benieuwd naar de andere mogelijkheden?

Gala/awardshow

Een onvergetelijk gala organiseer je op Next Level! De lichtkoepel en grote open ruimte zijn dé elementen waarmee je jouw gala een ware beleving te maakt.

Congres

Met een presentatie op een scherm van 12 meter doorsnee houd je de aandacht van jouw relaties zeker vast tijdens een congres in de hypermoderne zalen.

Beurs

Met een oppervlakte van ruim 5.800m2 is Next Level flexibel in te richten. De locatie is al geschikt voor beurzen en events vanaf 500m2.
Scroll naar top