Kerst

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij faciliteren uw Kerstevent!

Iedere organisatie wil in de wintermaanden wel een onvergetelijk event organiseren zoals een Kerstborrel, Kerstdiner, Nieuwjaarsreceptie, personeelsfeest of een kick-off. Next Level is dé locatie waar uw Kerst- en Nieuwjaarsevent letterlijk naar een hoger niveau wordt getild!
Next Level is een unieke eventlocatie gelegen op de eerste verdieping van Evenementenhal Gorinchem en speciaal voor u en uw collega’s hebben wij een aantal onvergetelijke arrangementen opgesteld! Dit biedt u de mogelijkheid om van jullie event een onvergetelijke ervaring te maken met en voor uw collega’s.

Borrelen in Winterse sferen

Nodig al uw collega’s uit voor een kerstborrel op Next Level. Wij ontvangen u graag in onze sfeervolle foyer, welke zich volledig in de kerstsferen bevindt. U kunt heerlijk genieten, wij verzorgen de avond met een hapjes en drankjes.

SFEERVOLLE KERSTMARKT

Wilt u dit jaar het eindejaarsgeschenk overhandigen op een originele manier waardoor uw collega’s dit niet snel zal vergeten? Sluit dan het jaar af met een gezellige borrel in onze foyer. Wij richten daarnaast een sfeervolle ruimte in voor het overhandigen van de kerstpakketten.

KERSTDINER

Ga voor een complete beleving in winterse sferen met ons heerlijke winterse diner. Onze chef-kok zal een heerlijk menu voor u en uw collega’s samenstellen, geheel aangepast naar uw wensen. Schuif aan en proost op de behaalde successen van 2022 samen met uw collega’s.

Wij faciliteren uw Kerstevent!

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Entertainment

Entertainment maakt de beleving compleet. Combineer uw event daarom met een professionele quiz en/of spelshow.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Ontdek meer

Scroll naar top