Kerstevent

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij faciliteren jouw Kerstevent!

Het einde van het jaar is weer hét ideale moment om samen met jouw collega’s of relaties het jaar onvergetelijk af te sluiten en iedereen te bedanken voor al zijn inspanningen. Iedere organisatie wil in de wintermaanden wel een onvergetelijk event organiseren zoals een Kerstborrel, Kerstdiner, Nieuwjaarsreceptie, personeelsfeest of een kick-off. 

Next Level is dé locatie waar jouw Kerst- en Nieuwjaarsevent letterlijk naar een hoger niveau wordt getild!
Next Level is een unieke event-locatie gelegen op de eerste verdieping van Evenementenhal Gorinchem en speciaal voor jou en je collega’s hebben wij een aantal onvergetelijke arrangementen opgesteld! Dit biedt je de mogelijkheid om van jullie event een onvergetelijke ervaring te maken samen met jouw collega’s of zakenrelaties. 

Borrelen in winterse sferen

Nodig al je collega's uit voor een kerstborrel op Next Level. Wij ontvangen je graag in onze sfeervolle Foyer, die volledig in kerstsfeer versierd is. Jij kunt heerlijk genieten en wij voorzien je de hele avond van overheerlijke hapjes en drankjes!

Sfeervolle kerstmarkt

Wil je dit jaar het eindejaarsgeschenk overhandigen op een originele manier die jouw collega's niet snel zullen vergeten? Sluit dan het jaar af met een gezellige borrel in onze Foyer. Wij richten daarnaast een sfeervolle ruimte in voor het overhandigen van de kerstpakketten.

Kerstdiner

Ga voor een complete beleving in winterse sferen met ons heerlijke winterse diner. Onze chef-kok zal een heerlijk menu voor jou en je gasten bereiden, geheel aangepast naar jouw wensen. Schuif aan en proost op de behaalde successen van 2023 samen met jouw collega’s.

Wij faciliteren Jouw Kerstevent!

Heb je vragen of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Entertainment

Entertainment maakt de beleving compleet. Combineer je event daarom met een professionele quiz en/of spelshow.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Ontdek meer

Scroll naar top