Veelgestelde vragen

Bekijk hoe je ons kunt bereiken

Veelgestelde vragen

Easyfairs Nederland staat al meer dan 20 jaar bekend om haar gastvrijheid. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor de pers. Daarom is de pers van harte welkom bij beurzen en events van Easyfairs Nederland, Nederlands grootste beurs- en eventorganisator. Bij de persafdeling van Easyfairs Nederland kunt u terecht voor accreditatie- en interviewverzoeken.

Om accreditatie aan te vragen voor een beurs/event van Easyfairs Nederland, kunt u een mail sturen naar pers@easyfairs.com. De accreditatie dient uiterlijk twee werkdagen voorafgaand aan de beurs/het event te worden aangevraagd, waarna u per mail antwoord krijgt over het al dan niet toewijzen van de accreditatie. Als vooraf geaccrediteerd perslid kunt u uw persbadge ophalen bij de beursreceptie.

  • Het betreden van Next Level en bijbehorende terreinen is voor eigen risico.
  • Next Level is niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade en/of ongevallen.
  • Next Level geeft uitsluitend toegang boven de 18 jaar.
  • Indien de bezoekers onder de 18 jaar Next Level betreden, is dit uitsluitend toegestaan onder toezicht en begeleiding van een volwassene. Dit is voor eigen verantwoording en risico.

Next Level is niet aansprakelijk voor diefstal of beschadiging van uw eigendommen. Wij adviseren u toezicht te houden op uw eigendommen en deze te beveiligen en adequaat te verzekeren, vanaf het moment dat ze uw pand verlaten tot het moment dat ze weer in uw pand terugkeren. Veel transport- en verblijfsverzekeringen blijken in geval van diefstal uitsluitend tot uitkering over te gaan als er sprake is van (aantoonbare) braakschade. Bij diefstallen gedurende de op- en afbouwdagen van de beurs of op de beursdagen zelf zal er echter geen braakschade aan het pand zijn en zal de verzekeraar dus aanvullend bewijs eisen dat uw eigendommen daadwerkelijk zijn gestolen. Wij adviseren u daarom met uw verzekeraar vooraf af te stemmen welke wijze van beveiliging van uw eigendommen (veel standhouders kiezen voor kettingen) recht geeft op dekking bij diefstal en dit ook vast te leggen in uw polis.

Onze medewerkers kunnen u eerste hulp bij (kleine) ongelukken bieden. Bij de hoofdreceptie is een speciale EHBO post ingericht waar u terecht kunt.

Huisdieren zijn op Next Level en in Evenementenhal Gorinchem niet toegestaan (uitgezonder hulphonden).

Wij maken gebruik van standbouw van het merk Octanorm. Deze standbouw bestaat uit een aluminium geraamte waar witte platen in geplaatst worden.

• Hoogte 2,51 m
• Zichtbare wandhoogte 2,40 m
• Wandbreedte 0,99 m (inclusief paaldikte)
• Zichtbare wandbreedte 0,95 m (exclusief paaldikte)
• Paaldikte 4,0 cm
• Breedte frieslijst 10 cm
• Hoogte aluminiumstrip 5,0 cm
• Breedte aluminiumstrip 1,5 cm (de breedte van de inkeping in de strip is 0,4 cm en deze inkeping is 1,2 cm diep)
• Plaatdikte 0,3 cm

Op of in onze standbouw materialen mag niet geplakt, geniet, geschroefd of gespijkerd worden. Wilt u iets bevestigen dan zijn er haken bij de (opbouw)receptie verkrijgbaar. Objecten die aan de standbouw worden gehangen mogen maximaal een gewicht hebben van 5 kilo.

De meeste vakbeurzen bieden toegang voor personen boven de leeftijd van 18 jaar, maar voor sommige beurzen geldt een uitzondering. Bezoek daarom de website van de desbetreffende beurs voor meer informatie.

Voor consumentenbeurzen gelden andere regels. Deze worden op de betreffende beurssite vermeldt.

Jaarlijks bezoeken duizenden bezoekers Next Level. Veiligheid heeft dan ook de hoogste prioriteit binnen onze organisatie. Daarom besteden wij hier continu aandacht aan.

Het is op Next Level verboden om te roken!

U bent dan ook zelf verantwoordelijk en riskeert bij overtreding een boete! Next Level zorgt er bij ieder beurs/evenement voor dat hier een passende oplossing wordt verzorgd.

Parkeren bij Evenementenhal Gorinchem kost €8,-. Let op! Vanaf 1 juli 2024 kost parkeren €10,-

Scroll naar top