Gala/Awardshow

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Gala/Awardshow

Een onvergetelijk gala, een chique awardshow of een spetterende dinershow organiseer je op Next Level!

Bij het organiseren van een soortgelijk evenement is de locatie misschien wel het allerbelangrijkste, je wilt tenslotte dat de beleving klopt. Ben jij op zoek naar de perfecte locatie voor dit soort evenementen? Zoek dan niet verder, Next Level is de locatie die je zoekt.

Previous
Next

De nieuwste technieken op het gebied van beeld en geluid

Volop beleving door de unieke lichtkoepel

Geen zorgen om catering, Next Level beschikt over de mogelijkheden in huis

Lichtkoepel

Omdat Next Level beschikt over een unieke lichtkoepel die zich uitstrekt over de volledige breedte van de locatie creëer je direct een bijzondere beleving voor jouw gasten. Door de koepel komt er op een natuurlijke wijze licht binnen tijdens jouw event maar door de ledverlichting in deze koepel kun je de verlichting helemaal aanpassen naar jouw wensen! Jij bepaalt de sfeer! Liever geen natuurlijk licht? Geen probleem, dan verduisteren we de koepel. De lichtkoepel is jouw eyecatcher waarmee je het gevoel van luxe creëert wat past bij een gala of awardshow.

Capaciteit

De maximale capaciteit van Next Level is 3000 personen. Uiteraard is het volledig afhankelijk van jouw eventwensen voor hoeveel personen we de ruimte geschikt maken, alles is mogelijk. Kom vooral een keer langs om jouw wensen te bespreken en de locatie te bekijken. Liever een wat intiemer event maar wel gebruik maken van de unieke lichtkoepel? Dat kan zeker! Wij zorgen ervoor dat de ruimte nooit kolossaal oogt en voor elke groepsgrootte geschikt is.

Catering

Catering op de vloer tijdens het event of liever gebruik maken van de ingerichte foyer met bar tijdens jouw gala of awardshow? Het kan allemaal en wij nemen de catering graag voor je uit handen! Het ervaren team van Next Level beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om jouw gala of awardshow ook op culinair gebied tot een groot succes te maken! Wil jij liever de catering zelf regelen, dan kan dit natuurlijk ook. We denken graag met je mee want Next Level is de eventlocatie waar jouw wensen en dromen werkelijkheid worden!

Plattegrond Next Level

Ervaringen

Benieuwd naar de andere mogelijkheden?

Congres

Met een presentatie op een scherm van 12 meter doorsnee houd je de aandacht van jouw relaties zeker vast tijdens een congres in de hypermoderne zalen.

Beurs

Met een oppervlakte van ruim 4.500m2 is Next Level flexibel in te richten. De locatie is al geschikt voor beurzen en events vanaf 1.000m2.

Bedrijfsfeest

Waan je in Las Vegas door jouw bedrijfsfeest te organiseren onder de indrukwekkende lichtkoepel van Next Level en zorg voor het feest van het jaar!
Scroll naar top