Gala/Awardshow

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Gala/Awardshow

Een onvergetelijk gala, een chique awardshow of een spetterende dinershow organiseer je op Next Level!

Bij het organiseren van een soortgelijk evenement is de locatie misschien wel het allerbelangrijkste, je wilt tenslotte dat de beleving klopt. Ben jij op zoek naar de perfecte locatie voor dit soort evenementen? Zoek dan niet verder, Next Level is de locatie die je zoekt.

Previous slide
Next slide

De nieuwste technieken op het gebied van beeld en geluid

Volop beleving door de unieke lichtkoepel

Geen zorgen om catering, Next Level beschikt over de mogelijkheden in huis

Lichtkoepel

Omdat Next Level beschikt over een unieke lichtkoepel die zich uitstrekt over de volledige breedte van de locatie creëer je direct een bijzondere beleving voor jouw gasten. Door de koepel komt er op een natuurlijke wijze licht binnen tijdens jouw event maar door de ledverlichting in deze koepel kun je de verlichting helemaal aanpassen naar jouw wensen! Jij bepaalt de sfeer! Liever geen natuurlijk licht? Geen probleem, dan verduisteren we de koepel. De lichtkoepel is jouw eyecatcher waarmee je het gevoel van luxe creëert wat past bij een gala of awardshow.

Capaciteit

De maximale capaciteit van Next Level is 3.000 personen. Uiteraard is het volledig afhankelijk van jouw eventwensen voor hoeveel personen we de ruimte geschikt maken, alles is mogelijk. Met de 3 state of the art congreszalen, sfeervolle foyer met foodcourt en de ruime beurshal biedt Next Level alle flexibiliteit en ruimte om het event wat je wilt organiseren naar jouw wensen in te richten. Een prachtige lichtkoepel maakt deel uit van Next Level waardoor op een mooie manier gebruik gemaakt kan worden van het daglicht

Catering

Catering op de vloer tijdens het event of liever gebruik maken van de ingerichte Foyer met bar tijdens jouw gala of awardshow? Het kan allemaal en wij nemen de catering graag voor je uit handen! Het ervaren team van Next Level beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om jouw gala of awardshow ook op culinair gebied tot een groot succes te maken. Allerlei verschillende kleine hapjes, een uitgebreid 5 gangen diner en alles daartussenin is mogelijk. We denken graag met je mee.

Plattegrond Next Level

Ervaringen

Benieuwd naar de andere mogelijkheden?

Congres

Met een presentatie op een scherm van 12 meter doorsnee houd je de aandacht van jouw relaties zeker vast tijdens een congres in de hypermoderne zalen.

Beurs

Met een oppervlakte van ruim 4.500 m² is Beurshal 2 op Next Level flexibel in te richten. De locatie is al geschikt voor beurzen en events vanaf 1.000 m².

Bedrijfsfeest

Waan je in Las Vegas door jouw bedrijfsfeest te organiseren onder de indrukwekkende lichtkoepel van Next Level en zorg voor het feest van het jaar!
Scroll naar top