Nieuws

Lees hieronder verder.

Future Lighting lanceert Belgische website

De Belgische markt meer betrekken bij Future Lighting. Dat is het doel van de Belgische website die vorige week live ging. De website is qua taalgebruik vervlaamst en bevat relevante content voor de Belgische exposanten en bezoekers van Future Lighting.  

Belgen en Nederlanders. Ze wonen zo dicht bij elkaar maar ze zijn toch erg verschillend. Voor Future Lighting zijn beide doelgroepen erg belangrijk. Daarom bestaat Future-Lighting.be. Een persoonlijkere aanpak rekening houdend met vorm, taalgebruik en relevantie.

Waarom een .be website?
Nederlandse content, exposanten, quotes, nieuwsberichten. Als Belg denk je ‘en ik dan?’. Dit gevoel willen we met de oprichting van de Belgische website wegnemen. Ze moeten meer betrokken zijn. Wij willen dat ook zij in grote aantallen aanwezig zijn op het event, dat ze kennis opdoen rond verlichting en de kans hebben om te netwerken. Dit trekken we helemaal door in onze communicatie. Met de .be website vergroten we het gevoel van betrokkenheid en benaderen we hen op een gerichtere, persoonlijke manier.

Wat zijn de verschillen?
We spreken allebei Nederlands, maar het taalgebruik is hier en daar toch vervlaamst. Het grote verschil is de homepagina. Hier ligt de focus op content die relevant is voor de Belgische markt zoals quotes van Belgische partijen, nieuwsberichten, Belgische exposanten. Ook geven we een korte intro van Future Lighting waar de nadruk ligt op de locatie. Gorinchem klinkt ver, maar de Evenementenhal is maar een uur rijden vanuit Antwerpen.

Daarnaast is een aparte pagina voor de Belgische exposanten. Dit zijn exposanten uit België. Ook  exposanten uit Nederland die een Belgische vestiging hebben vind je hier terug, samen met het logo, het standnummer en Belgische contactgegevens.

Kennis, innovatie & netwerken
Het doel van Future Lighting is om de branche bij elkaar te brengen en kennis te delen. Hebben we een Belgische of Nederlandse pet op? Dit doet er niet toe. We willen elkaar leren kennen en innovaties delen. Hierdoor versterken we elkaar en dit maakt Future Lighting tot een succes.

Ben je benieuwd naar de Belgische website van Future Lighting? 

Scroll naar top