Nieuws

Lees hieronder verder.

Wat kun je verwachten van Familiedagen 2023?

Op Familiedagen 2023 kun je een breed scala aan activiteiten verwachten voor jong en oud. Muzikale optredens voegen sfeer en energie toe aan het evenement en creëren een gevoel van samenzijn en vreugde. Muziek heeft het vermogen om mensen samen te brengen. Er zullen ook dit jaar verschillende samenzangsessies worden gehouden, waarbij jij samen met jouw gezin en andere bezoekers liederen kunt zingen.

🔹 Entertainment voor kinderen
Verwacht attracties, zoals springkussens, schminkhoeken, knutseltafels, spelletjes en andere activiteiten die speciaal gericht zijn op kinderen. Dit zorgt ervoor dat de jongste leden van de familie zich goed vermaken.

🔹 Optredens
Muziekoptredens en andere live-entertainment zijn een integraal onderdeel van Familiedagen. Dit zorgt voor een levendige sfeer en geeft bezoekers de kans om te genieten van verschillende vormen van kunst.

🔹 Verse producten en lekker eten
Foodtrucks en kraampjes met een verscheidenheid aan lekkernijen kunnen aanwezig zijn, waardoor bezoekers kunnen genieten van verschillende smaken en gerechten.

🔹Marktkramen en Stands
Verwacht een marktgedeelte met stands die handgemaakte producten, sieraden, kleding, accessoires en andere items verkopen. Dit kan een geweldige gelegenheid zijn om unieke geschenken en souvenirs te vinden.

🔹 Sport en Spel
Families kunnen samen deelnemen aan sportieve activiteiten bij de kinderanimatie.

🔹 Sprekers en Lezingen
Er kunnen diverse lezingen en presentaties worden gevolgd in het kennislokaal. Voor de allerkleinsten is er de kinderhut. Beiden zullen alle dagen van het event gevuld zijn met een goedgevuld programma.

🔹 Interactieve Activiteiten
Denk hierbij aan interactieve spellen, quizzen, speurtochten en andere activiteiten waarbij alle deelnemers betrokken worden. Natuurlijk is er ook dit jaar weer de speurtocht i.s.m. Stichting HVC (Hulp Vervolgde Christenen).

Wil jij hierbij zijn? Koop dan jouw ticket via onderstaande knop!

Scroll naar top