Nieuws

Lees hieronder verder.

Nationale Sport Vakbeurs tekent voor 3 jaar en kondigt Vakbeurs Gezond & Vitaal Nederland aan 

Met trots kunnen we aankondigen dat ZPRESS Events, organisator van Nationale Sport Vakbeurs een nieuwe samenwerkingsovereenkomst heeft ondertekend om de Nationale Sport Vakbeurs voor de komende drie jaar te blijven organiseren in Evenementenhal Gorinchem. Het succesvolle partnerschap tussen de Nationale Sport Vakbeurs en Evenementenhal Gorinchem wordt hiermee voortgezet, waardoor de beurs een stabiele en veelbelovende toekomst tegemoet gaat. 

Nicole Stuijk, Head of Meeting & Events van Evenementenhal Gorinchem, reageert enthousiast: “We zijn verheugd om de Nationale Sport Vakbeurs opnieuw voor drie jaar te mogen verwelkomen in Evenementenhal Gorinchem. De afgelopen jaren hebben aangetoond dat dit evenement van grote waarde is voor de sportindustrie, en we zijn er trots op, om als locatie een rol te kunnen spelen in het faciliteren van dit platform voor sportprofessionals en exposanten”.  

Naast de verlenging van de samenwerking met de Nationale Sport Vakbeurs, kondigt de organisatie van Nationale Sport Vakbeurs ook de geheel nieuwe beurs “Vakbeurs Gezond & Vitaal Nederland” aan, die voor het eerst zal plaatsvinden op in Beurshal 2 op Next Level, in Evenementenhal Gorinchem. De Vakbeurs Gezond & Vitaal Nederland is een facilitaire beurs voor alle organisaties die een gezonde en vitale maatschappij van groot belang vinden. Het is een uniek beursconcept waarbij overheden, bedrijven en welzijnsaanbieders samen komen met dienstverleners en leveranciers die een steentje bijdragen aan het gezonder maken van de Nederlander. Ook de niet zakelijke geïnteresseerde kan hier volop inspiratie en informatie op doen over een gezond en vitaal leven.  

“Evenementenhal Gorinchem is de perfecte locatie om beide beurzen te combineren. Vanwege de centrale ligging en de mooie aansluiting van boven en benedenverdieping met een lichtgevende roltrap lopen beide beursvloeren natuurlijk in elkaar over” (Lion Blok, organisator). 

De Nationale Sport Vakbeurs en de Vakbeurs Gezond & Vitaal Nederland bieden uitstekende mogelijkheden voor professionals en bedrijven om kennis uit te wisselen, nieuwe trends te ontdekken, en waardevolle netwerkcontacten op te bouwen binnen hun sectoren. Beide beurzen beloven een unieke ervaring te worden die professionals zal helpen om hun visie op sport en gezondheid te verrijken en te vernieuwen. 

Scroll naar top