Nieuws

Lees hieronder verder.

Recensie Greater Venues over Next Level

Onlangs bracht Greater Venues (www.greatervenues.com) een bezoek aan Next Level, de hypermoderne eventlocatie in Evenementenhal Gorinchem. Hun recensie en bevindingen kun je hier: https://www.greatervenues.com/great-venue/next-level-gorinchem-breng-je-event-naar-the-next-level/

Een klein tipje van de sluier: “GreaterVenues komt niet vaak over de vloer bij beurslocaties. We bezoeken de mooiste, meest bijzondere plekken in ons land waar je unieke evenementen kunt organiseren. Next Level is dan ook niet zomaar een beurslocatie. Het is een locatie met de uitstraling van een onontdekte parel, de faciliteiten van een super deluxe evenementenlocatie én het ultieme gebruiksgemak waar eigenaar Easyfairs bekend om staat en groot mee is geworden. Voor de creatieve organisator biedt Next Level een leeg canvas dat je volledig naar eigen wens en behoefte kunt inkleuren. Van een beurs inclusief verzorgde standbouw tot een congres en van een corporate bedrijfsfeest tot een high-end gala, alles is mogelijk op Next Level!

Scroll naar top