Nieuws

Lees hieronder verder.

Nieuwe beurshal Next Level in Evenementenhal Gorinchem volop in gebruik

De nieuwe beurshal Next Level in Evenementenhal Gorinchem is geopend tijdens vakbeurs Trendz, gevolgd door een feestelijke kick-off voor alle medewerkers van Easyfairs Nederland. Al meer dan 10.000 mensen hebben daarmee kennisgemaakt met de mogelijkheden van Next Level. Inmiddels staat de website van Next Level ook live: www.nextlevel-gorinchem.nl. “We kijken terug op een meer dan geslaagde vuurdoop van Next Level. Nu de website live staat, krijgt iedereen een nog beter beeld van de mogelijkheden van Next Level en hoe dit nieuwe visitekaartje van Evenementenhal Gorinchem eruit ziet”, zegt CEO Jeroen van Hooff namens beursorganisator en eigenaar Easyfairs Nederland.  

Grootste Skyfold-wand in Nederland

De grootste congresruimte van Next Level is onder meer voorzien van een zogeheten Skyfold-wand. Hierdoor kan de congresruimte opgedeeld worden in twee aparte zalen. Next Level beschikt met deze vijftienmeter lange wand over de grootste Skyfold-wand van Nederland. De wand kan in slechts anderhalve minuut volledig horizontaal omhoog en wordt opgevouwen in het plafond. Van Hooff: “De wand is zeer goed geïsoleerd omdat de wand volledig geluidsdicht is, waardoor we kunnen spelen met deze ruimte. Aan de ene kant kun je twee evenementen naast elkaar organiseren, zonder dat men hinder van elkaar ondervindt. Anderzijds kunnen we een ‘wow-effect’ creëren. Door het ophalen van de wand zie je de andere ruimte al snel verschijnen. Je stapt van het ene op het andere moment een compleet nieuwe setting binnen.”  

‘Perfect geschikt voor combinatie-events’

Eigenaar Easyfairs Nederland onthulde onlangs de eerste twee visuals van Next Level: één van de beurshal en één van de grootste congresruimte die voorzien is van een widescreen van ruim twaalf meter breed. Nu maakt Easyfairs de overige visuals bekend. Uit de visuals wordt duidelijk dat Next Level ingezet kan worden voor vier primaire doeleinden: gala/awardshow, congres, beurs en bedrijfsfeest. “Deze visuals geven ‘slechts’ een impressie van de vele mogelijkheden van Next Level. Met een oppervlakte van ruim 5800 vierkante meter is de verdieping ontzettend flexibel in te richten. Next Level is al geschikt voor beurzen en events vanaf 500 vierkante meter. Bovendien is de locatie perfect geschikt voor het organiseren van zogeheten combi-events. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een congres in combinatie met een beurs en een feestelijke afsluiting”, aldus Van Hooff.

Officiële opening Next Level

In de komende periode wordt Next Level ingezet voor meerdere beurzen en events. Ook volgt er een officiële feestelijke opening in het komende kwartaal voor beurs- en eventorganisatoren. Easyfairs Nederland maakt binnenkort de datum hiervoor bekend. Voor meer informatie over Next Level: www.nextlevel-gorinchem.nl.

Scroll naar top