COVID-19
Maatregelen voor bezoekers

COVID-19 maatregelen voor bezoekers

Meer dan ooit is jouw veiligheid één van onze hoogste prioriteiten. Wij stellen alles in het werk om op Next Level de veiligste plek te creëren om elkaar te ontmoeten. Daarom hebben we op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen. 

Voorafgaand aan jouw bezoek

Voorafgaand aan jouw bezoek nemen wij de volgende maatregelen in acht:

Online registratie

Registreer je voor elk event, registratie op het event is niet langer mogelijk.

Registratie via tijdslot

Voor bepaalde events zal je tijdens de registratie of tijdens de aankoop van jouw ticket een specifiek tijdslot voor jouw bezoek moeten kiezen. Enkel op die manier kunnen de social distancing regels gerespecteerd worden.

Online voorbereiding

Via de website van de events kun jij jouw bezoek zo efficiënt mogelijk voorbereiden. Je kunt de exposantenlijst raadplegen en vooraf inplannen welke bedrijven je wilt zien.

Voel jij je ziek, blijf dan thuis

Hoe graag we jou ook willen verwelkomen op onze events, wij vragen je om respect te hebben voor de gezondheid en de veiligheid van iedereen. Indien jij je ziek voelt – ook bij milde symptomen van een verkoudheid of koorts, niezen, hoesten en keelpijn – blijf dan a.u.b. thuis.

Tijdens jouw bezoek

Tijdens jouw bezoek nemen wij de volgende maatregelen in acht:

Social distancing

Wij vragen je vriendelijk om steeds een afstand van 1,5 meter te bewaren.

Vermijd fysiek contact

Er mag geen lichamelijk contact zijn bij de begroeting: geen handen geven en niet kussen.

Bezoekersdichtheid

Om voldoende fysieke afstand te kunnen bewaren, zullen we op ieder moment het aantal mensen aanwezig in de hallen monitoren, in lijn met de richtlijnen van de lokale overheid.

Desinfectie

Tijdens de events zullen oppervlaktes gereinigd worden met ontsmettingsmiddel. De meest aangeraakte oppervlaktes zullen regelmatig gedesinfecteerd worden. De sprayers voldoen aan de strengste hygiënenormen.

Handhygiëne

Desinfecterende handgel zal overal op het event en in de gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar zijn. Ontsmet jouw handen regelmatig!

Cashless betalen

Om gezondheidsredenen aanvaarden we enkel betalingen via pinpas of creditcard op Next Level.

Looplijnen

Indien gangpaden voldoende breed zijn om bezoekers in beide richtingen toe te laten, vragen wij jou de looplijnen te respecteren die de looprichting aangeven.

Eten & drinken

Wij verzoeken je vriendelijk om voor het eten en drinken de handdesinfectiemiddelen te gebruiken die beschikbaar zijn bij horecapunten. Tijdens het nuttigen van eten & drinken is een zitplaats verplicht.

Plexiglas schermen

Er worden plexiglas schermen geplaatst bij infopunten, cateringpunten en alle andere balies die bemand zijn tijdens het event.


Maximum capaciteit in conferentie- en vergaderzalen

In conferentie- en vergaderzalen zal er steeds een afstand van 1,5 meter tussen de stoelen in acht genomen worden. Dit betekent dat de capaciteit per zaal beperkt is, dus kom op tijd. Een zitplaats is verplicht en het is niet toegestaan om stoelen en tafels te verplaatsen.

Scroll naar top