Nieuws

Lees hieronder verder.

Nationale Kunstdagen op 18 en 19 november in Gorinchem

Tijdens de Nationale Kunstdagen kun je op een heel laagdrempelige wijze genieten van prachtige en unieke kunstwerken. Op deze kunstbeurs is iedereen welkom en je hoeft écht geen kunstkenner te zijn om te komen genieten van alle mooie kunst die er te zien is!

Doordat kunstenaars zélf hun werk exposeren kun je in een ontspannen gesprek meer te weten komen over het werk en, als je verliefd bent geworden, het kunstwerk vaak tegen een heel schappelijke prijs mee naar huis nemen! Natuurlijk kun je ook genieten van een hapje en een drankje in het kunstcafé om even bij te komen van alle indrukken.

Ongedwongen kunst kijken
In de afgelopen jaren is de kunstbeurs gegroeid naar een goedbezocht evenement met ruim 2.500 bezoekers en meer dan 100 exposerende kunstenaars in eigen professionele stands. De Nationale Kunstdagen hebben plaatsgevonden op meerdere locaties en de beurs heeft sinds 2021 haar thuis gevonden in Gorinchem.

Tijdens de veertiende editie van deze grote kunstbeurs exposeren meer dan 100 kunstenaars hun kunst. Het aanbod is groot: op de Nationale Kunstdagen vind je schilderijen in olieverf, acrylverf of aquarel maar ook beelden in hout, brons en steen. Daarnaast zijn er ook fotografische kunstwerken, unieke en handgemaakte items zoals tassen en ook sieraden, tekeningen en keramiek.

Een bezoek aan de Nationale Kunstdagen is een ontspannen (mid)dagje uit. Door de aanwezigheid van de kunstenaars zelf heerst er een heel ongedwongen sfeer en kun je uit eerste hand horen hoe een kunstwerk is ontstaan. Ook is het mogelijk om het kunstwerk van jouw dromen meteen mee naar huis te nemen voor een vriendelijkere prijs dan in een galerie. De kunstenaar hoeft immers géén percentage van de verkoop af te staan en zo blijven de prijzen lager.

Wil je zelf deelnemen aan deze leuke kunstbeurs? Klik op de knop hiernaast om je aan te melden als deelnemer!

Wil je kaartjes om de kunstbeurs te bezoeken?
Klik op de knop hiernaast om je aan te melden als bezoeker!

Scroll naar top