Nieuws

Lees hieronder verder.

AuDidakt HoorzorgBeurs beleeft succesvolle editie van het Audicienscongres 2023 op Next Level in Evenementenhal Gorinchem

Op zaterdag 3 en maandag 5 juni vond het Audicienscongres 2023 plaats op Next Level in Evenementenhal Gorinchem. Dit jaar heeft AuDidakt, de organisator van het congres, voor een vernieuwde opzet in de vorm van een Hoorzorgbeurs gekozen. De beursvloer speelde hierbij een prominente rol en bood bezoekers een breder aanbod van verschillende exposanten. Het waren twee dagen vol informatie, inspiratie en ontmoetingen.

De AuDidakt HoorzorgBeurs bood bezoekers een dynamische en interactieve omgeving. Door de keuze voor een beursopzet konden exposanten hun producten en diensten op een uitgebreide manier presenteren. De beursvloer was gevuld met stands van vooraanstaande merken en organisaties uit de hoorzorgbranche, waardoor bezoekers toegang hadden tot een divers scala aan innovatieve oplossingen.

Het sfeervolle horecaterras in het hart van de beurs, omringd door stands en exposanten, bood een perfecte gelegenheid voor deelnemers om samen te genieten van een smakelijke lunch en informeel bij te praten. Het terras creëerde een gezellige sfeer en versterkte het gevoel van gemeenschap onder alle aanwezigen.

Een belangrijk onderdeel van de AuDidakt HoorzorgBeurs waren de expertsessies. Bezoekers hadden de mogelijkheid om uit verschillende sessies te kiezen, waarin deskundigen uit de hoorzorgsector presentaties gaven over uiteenlopende onderwerpen. Deze sessies boden waardevolle inzichten om onder andere meer te leren over Tinnitus of Kinder- of Complexe aanpassingen, wat bijdroeg aan de professionele groei en kennisverrijking van de aanwezige audiciens.

Met het succes van de AuDidakt HoorzorgBeurs tijdens het Audicienscongres 2023 heeft AuDidakt opnieuw haar toewijding aan het bevorderen van de hoorzorgsector bevestigd. De AuDidakt HoorzorgBeurs diende als een essentiële ontmoetingsplaats, waar professionals konden netwerken, ervaringen konden uitwisselen en zich konden verbinden binnen de hoorzorgsector.

“AuDidakt heeft de samenwerking met Evenementenhal Gorinchem als zeer prettig ervaren, zowel in het voortraject, tijdens de uitvoerdagen als in het na traject. Het team waar wij mee te maken hadden was snel, praktisch, vakkundig, dachten mee en hebben passie voor het vak. Daarbij was het fijn dat de lijnen kort waren en er snel geschakeld kon worden, zelfs tijdens de uitvoerdagen. Het grote voordeel van Next Level is dat alles zich afspeelt op dezelfde etage, zodat de gasten niet gaan dwalen en elkaar steeds weer treffen” – Aldus Jacqueline Quispel, project -en eventmanager van de HoorzorgBeurs.

Bekijk voor meer informatie over AuDidakt en toekomstige evenementen de website: www.audidakt.nl.

Scroll naar top