Nieuws

Lees hieronder verder.

Eerste editie van Vakbeurs Gezond & Vitaal Nederland dit najaar op Next Level!

Op woensdag 15 november 2023 zal de allereerste editie van de Vakbeurs Gezond & Vitaal Nederland plaatsvinden op Next Level in Evenementenhal Gorinchem. Deze facilitaire beurs is gericht op alle organisaties die een gezonde en vitale maatschappij hoog in het vaandel hebben staan.

De Vakbeurs Gezond & Vitaal Nederland biedt een uniek concept waarbij overheden, bedrijven van alle groottes (van ZZP’ers en MKB’s tot grootbedrijven) en welzijnsaanbieders samenkomen met dienstverleners en leveranciers die bijdragen aan ‘het gezonder maken van de Nederlander’. Bovendien is iedereen met interesse in een gezond en vitaal leven welkom om inspiratie en informatie op te doen tijdens de beurs.

Vakbeurs Gezond & Vitaal Nederland verwelkomt professionals uit verschillende sectoren, zoals gezondheidszorg, welzijn, sport, voeding en technologie. Het evenement biedt een unieke gelegenheid om te netwerken, zaken te doen en op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de branche.

De beurs zal zo’n 100 dienstverleners en leveranciers verwelkomen die oplossingen en producten aanbieden om de gezondheid en vitaliteit te bevorderen. Naast het verkennen van deze diverse stands, kunnen bezoekers deelnemen aan inspirerende kennissessies en discussies over actuele thema’s en vraagstukken in de vitaliteit- en gezondheidswereld. Deze sessies worden geleid door toonaangevende kopstukken op dit gebied, waardoor bezoekers kunnen profiteren van waardevolle inzichten en expertise.

De voorbereidingen zijn in volle gang en de organisatie is al in gesprek met o.a. de Beweegalliantie, ‘Vitaal Bedrijf’ (onderdeel VNO NCW en MKB-Nederland), Vullen of Voeden (Lilli Genee & Erik Scherder), Sportinnovator, Gemeente Gorinchem, NOC*NSF en Kennis Centrum Sport en Bewegen. In samenwerking met deze partijen en partner bedrijven kunnen zij met een jaarlijkse vakbeurs impact maken. Door middel van best practices van CEO’s en gespecialiseerde bedrijven inspireren ze bezoekers en geven zij handvatten om tot actie over te gaan.

De Vakbeurs Gezond & Vitaal Nederland zal plaatsvinden in Beurshal 2 op Next Level in Evenementenhal Gorinchem, tegelijk met de 12e editie van de Nationale Sport Vakbeurs. Deze beurs richt zich op bestuurders van sportverenigingen en beleidsmakers van gemeenten in Nederland. Dit biedt een unieke gelegenheid voor bezoekers om beide evenementen te bezoeken en te profiteren van een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van vitaliteit en sport.

“Van oorsprong zijn we dus een organisator van een sportbeurs. Echter hebben we vanwege de groeiende belangstelling en behoefte op gebied van vitaliteit en gezondheid de Vakbeurs Gezond & Vitaal NL opgezet. Met onze ervaring in het jaarlijks opzetten van een grootschalige facilitaire beurs met een klein team, zijn wij er zeker van, dat deze nieuwe beurs een succes gaat worden!”, aldus de organisatie.

Voor meer informatie en registratie kunt u terecht op de officiële website van de Vakbeurs Gezond & Vitaal Nederland: www.vakbeursgezondenvitaal.nl. De organisatie hoopt u te mogen verwelkomen op 15 november 2023 in Evenementenhal Gorinchem voor een dag vol inspiratie en innovatie op het gebied van gezondheid en vitaliteit.

Lees alles over deze nieuwe Vakbeurs via de website!

Scroll naar top