Nieuws

Lees hieronder verder.

Evenementenhal Gorinchem bouwt twee megagoederenliften voor nieuwe bovenverdieping Next Level

Eigenaar Easyfairs is begonnen met de bouw van twee megagoederenliften bij Evenementenhal Gorinchem. Middels deze twee goederenliften is het dadelijk mogelijk om allerlei materialen en goederen eenvoudig naar de nieuwe bovenverdieping Next Level in Evenementenhal Gorinchem te verplaatsen. In de afgelopen weken is de staalconstructie geplaatst en is de gevelbeplating aangebracht. De oplevering van de goederenliften is begin mei 2020.

In de komende weken wordt verder gewerkt aan de oplevering van de goederenliften. In totaal worden twee liften geplaatst. Eén lift heeft een breedte van 5 meter en een diepte van 3 meter, de tweede lift is 3 meter breed en 6 meter diep. “Daarmee zijn de goederenliften berekend op allerlei formaten, zodat de nieuwe eerste verdieping zeer goed toegankelijk wordt. Met de komst van deze twee liften breiden we ons servicepakket naar onze (potentiële) klanten verder uit en wordt Next Level nog aantrekkelijker als eventlocatie, want het is nu van alle gemakken voorzien”, zegt CEO Jeroen van Hooff van Easyfairs Nederland.

Nieuwe events naar Gorinchem

Next Level is de nieuwe bovenverdieping in Evenementenhal Gorinchem en werd vorig jaar zomer opgeleverd. Deze tweede hypermoderne beurshal beslaat in totaal 6.400 vierkante meter, waarvan 5.800 vierkante meter aan beursvloer en congresruimte. Next Level wordt onder andere ingezet voor bestaande beurzen die uit hun jasje zijn gegroeid op de begane grond. Ook wordt Next Level ingezet door externe organisaties om galavoorstellingen, kleinschalige beurzen, bedrijfsfeesten en congressen te houden. Daarbij kunnen zij profiteren van de all-in formule (inclusief standbouw, meubilair, catering) waar Easyfairs in gespecialiseerd is. Van Hooff: “We hebben in het afgelopen half jaar al meerdere events verwelkomd op Next Level. Naast onze eigen events, zijn dat ook evenementen van externe organisatoren, zoals Stichting Dierenlot en VEINEdagen. Daar komen in 2020 nog meer nieuwe events bij, zoals Stichting Alpe d’HuZes, Daken & Zaken, Drankenbeurz, Trouwidee, Tupperware en Made in Asia.”

Next Level met 100-meter lange lichtkoepel

Van Hooff: “Next Level zorgt ervoor dat meer evenementen naar Evenementenhal Gorinchem komen. De nieuwe ruimte is via de hoofdingang te betreden of via één van de roltrappen die vanuit de grote beurshal omhoog leiden. Eén van de grootste pluspunten van Next Level is de grote lichtkoepel die over een lengte van zo’n 100 meter over deze verdieping loopt. In totaal bestaat Next Level uit een beursvloer, drie congreszalen en een foyer. En niet te vergeten: Next Level is eveneens voorzien van een 100-meter lange glazen wand die de scheiding vormt tussen bovenverdieping en de beurshal op de begane grond. Deze wand heeft een geïntegreerde verduisteringsmogelijkheid, zodat het visueel afgesloten kan worden van de begane grond. Hierdoor kunnen we twee evenementen onder één dak houden: één op de begane grond en één op de bovenverdieping, zonder dat men hinder van elkaar ondervindt.”

De oplevering van de twee megagoederenliften staat gepland voor de eerste week van mei 2020. Daarmee is het project Next Level volledig afgerond. Voor meer informatie: www.nextlevel-gorinchem.nl.

Scroll naar top