Bekijk de mogelijkheden en til jouw event naar een hoger niveau

Gala/awardshow

Een onvergetelijk gala wordt georganiseerd op Next Level! De lichtkoepel en grote open ruimte zijn dé elementen waarmee je jouw gala een ware beleving te maakt.

Congres

Met een presentatie op een scherm van 12 meter doorsnee houd je de aandacht van jouw relaties zeker vast tijdens een congres in de hypermoderne zalen.

Beurs

Met een oppervlakte van ruim 5.800m2 is Next Level flexibel in te richten. De locatie is al geschikt voor beurzen en events vanaf 500m2.

Bedrijfsfeest

Waan je in Las Vegas door jouw bedrijfsfeest te organiseren onder de indrukwekkende lichtkoepel van Next Level en zorg voor het feest van het jaar!

Welkom op NExt Level

Welkom op Next Level, dé locatie waar je jouw event letterlijk naar een hoger niveau tilt! Next Level is een unieke locatie, centraal gelegen in Nederland. Organiseer jouw (bedrijfs)event op Next Level en ontdek de mogelijkheden van deze bijzondere locatie. Next Level is gelegen op de eerste verdieping van Evenementenhal Gorinchem. Met de prachtige lichtkoepel die over de gehele breedte van de ruimte loopt is het een eventlocatie waarbij beleving centraal staat.  

0
Totale oppervlakte
0
Congreszalen
0
Maximale capaciteit

Wat heeft next level te bieden

Next Level biedt de flexibiliteit en ruimte om al je event dromen werkelijkheid te laten worden. In de foyer voelt elke gast zich welkom en kan er onder het genot van een hapje en drankje volop genetwerkt worden. De 3 congreszalen met een gezamenlijke capaciteit van 508 personen bieden de ultieme uitvalbasis voor uw congres. Grotere zalen nodig? Geen probleem, de 2 aangrenzende congreszalen kunnen op simpele wijze samengevoegd worden tot 1 grote zaal. Tot slot is de beurshal volledig in te richten naar jouw wensen. Alles is mogelijk op Next Level dus kom vooral eens langs om deze unieke locatie te bezichtigen.

Geef een boost aan jouw event

Als organisator van een event op Next Level bieden we een leeg canvas wat ingekleurd kan worden op basis van jouw wensen! Van een beurs tot een congres en van een gala tot een bedrijfsfeest, alles is mogelijk op Next Level. Next Level beschikt over een prachtige lichtkoepel waardoor hier op een mooie manier gebruik wordt gemaakt van het daglicht. Wil je liever geen natuurlijke lichtinval? Dan regelen we dat natuurlijk ook!

Next Level beschikt over de meest moderne faciliteiten op het gebied van licht, geluid en beeld, kortom de perfecte locatie voor jouw event. Bekijk de mogelijkheden en neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

Laatste Nieuws

Ervaringen

Scroll naar top