Veilige events

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Veilige events

Next Level is er klaar voor om weer events en bijeenkomsten te organiseren. Deze bijeenkomsten worden uiteraard georganiseerd conform de 1,5 meter afstand richtlijn van het RIVM. 

De verschillende ruimtes zijn uitermate geschikt voor opleidings- en trainingsinstituten, theaterproducten, diploma-uitreikingen en examens voor scholen. 

Alle ruimtes van Next Level zijn momenteel ingericht conform richtlijnen van het RIVM. Door de opzet van de ruimtes aan te passen wordt de 1,5 meter afstand tussen gasten gewaarborgd. Door deze aanpassingen kunnen in de congreszalen en vergaderruimte events georganiseerd worden tot maximaal 70 personen. In de beurshal van 4.100m2 zijn de mogelijkheden eindeloos.

Hieronder zie je een overzicht van het aantal gasten per ruimte. Dit aantal is gebaseerd op een ruimte die is ingericht in een theateropstelling.

RuimteMax. aantal gasten
Next Level Congreszaal 1A21 personen
Next Level Congreszaal 1B39 personen
Next Level Congreszaal 1 (A+B)70 personen
Next Level Congreszaal 223 personen
Hal 2 – 4.100 m2In overleg

Uiteraard vinden wij de veiligheid voor onze gasten en onze medewerkers ontzettend belangrijk. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de overheid, zodat jij Next Level veilig kunt bezoeken. Bekijk via de onderstaande buttons de huidige maatregelen.

Scroll naar top