Bekijk de mogelijkheden en til jouw event naar een hoger niveau

Welkom op NExt Level

Welkom op Next Level, dé locatie waar je jouw event letterlijk naar een hoger niveau tilt! Next Level is een unieke eventlocatie gelegen op de eerste verdieping van Evenementenhal Gorinchem. Over de gehele breedte van de ruimte loopt een indrukwekkende lichtkoepel waardoor de beleving bij jouw evenement centraal staat. De combinatie met de congreszalen zorgt ervoor dat Next Level een perfecte locatie is voor jouw zakelijke event.

Gala/awardshow

Een onvergetelijk gala wordt georganiseerd op Next Level! De lichtkoepel en grote open ruimte zijn dé elementen waarmee je jouw gala een ware beleving te maakt.

Congres

Met een presentatie op een scherm van 12 meter doorsnee houd je de aandacht van jouw relaties zeker vast tijdens een congres in de hypermoderne zalen.

Beurs

Met een oppervlakte van ruim 5.800m2 is Next Level flexibel in te richten. De locatie is al geschikt voor beurzen en events vanaf 500m2.

Bedrijfsfeest

Waan je in Las Vegas door jouw bedrijfsfeest te organiseren onder de indrukwekkende lichtkoepel van Next Level en zorg voor het feest van het jaar!
0
Totale oppervlakte
0
Congreszalen
0
Maximale capaciteit

Wat heeft next level te bieden

Met de 3 congreszalen, foyer met foodcourt en de ruime beurshal biedt Next Level alle flexibiliteit en ruimte om het event dat je wilt organiseren naar jouw wensen in te richten. In de modern ingerichte foyer kan er onder het genot van een hapje en een drankje volop genetwerkt worden. De drie congreszalen met een gezamenlijke capaciteit voor ongeveer 500 personen bieden de perfecte uitvalbasis voor jouw congres of andere bijeenkomst. De beurshal van Next Level grenst direct aan de congreszalen en is flexibel in te zetten. De hal kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor beurzen met een oppervlakte van 500 m2 maar kan ook opgedeeld worden in kleinere ruimtes.

Geef een boost aan jouw event

Next Level beschikt over de meest moderne faciliteiten op het gebied van licht, geluid en beeld. Hierdoor komt jouw event extra goed uit de verf. Een prachtige lichtkoepel maakt deel uit van Next Level waardoor op een mooie manier gebruik gemaakt kan worden van het daglicht. Wil je liever geen natuurlijke lichtval? Dan regelen we dat natuurlijk voor je.

Op Next Level is veel mogelijk. Als organisator bieden we je een leeg canvas
wat volledig ingekleurd kan worden op basis van jouw wensen. Een beurs, een congres, een gala of een bedrijfsfeest, alles is mogelijk op Next Level. En heb jij een ander idee? Dan kunnen we daar ook vast een mooie invulling aan geven. Neem in dat geval even contact met ons op om jouw wensen te
bepreken. Wij geven graag een boost aan jouw event!

Ervaringen

Laatste Nieuws

Scroll naar top