Nieuws

Lees hieronder verder.

Massage- en Complementair vakbeurs nieuw op Next Level

Op het gebied van massage is er in Nederland maar één vakbeurs; de Massage- en Complementair vakbeurs die het complete vakgebied bestrijkt en waar alle informatie over massage en complementair in één keer te vinden is. De beurs is gericht op het professionaliseren van de beroepsuitoefening als (startend) therapeut in de complementaire zorg. Kom ruiken, zien, voelen en ervaren tijdens Massage- en Complementair vakbeurs op 3 en 4 maart op de eerste verdieping van Evenementenhal Gorinchem op Next Level.

Weetjes over de beurs
Dit jaar kan de beurs eindelijk weer doorgang vinden na twee jaar corona. Op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart 2023 opent op beide dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur de beursvloer van Next Level. Tijdens de beurs word je volop meegenomen in leefstijlkennis, -inzichten en -ervaringen én bevind je je op dé plek om te kunnen netwerken. Wat zijn de ervaringen, ontwikkelingen en vernieuwingen? Daar draait het om op deze beurs.

Gericht op ca. 3.000 vakgenoten die hun beroepsuitoefening in complementaire zorg willen (starten) professionaliseren of uitbreiden! Het doel is de gemeenschappelijke draad tussen holistische geneeskunde-systemen te laten zien, ervaren, verkennen en te laten begrijpen, zowel op lichamelijk, geestelijk als psychosociaal vlak. De Massage en Complementair Vakbeurs combineert massage en complementair om zorgprofessionals te informeren over de ontwikkelingen en mogelijkheden in het vakgebied.

Nieuw: de samenwerking met MAP Expo
Nieuw is de samenwerking met de MAP, hét event voor Medicinale en Aromatische Planten. Wie zich wil verdiepen in de natuurgeneeskunde -en de rol die plantextracten daarin spelen- komt helemaal aan z’n trekken. Bezoekers worden in contact gebracht met internationale herbalisten, producenten en inheemse boeren die de traditionele kennis van medicinale en aromatische planten sinds eeuwen toepassen. MAP verzorgd een groot Ayurvedisch plein op de beurs en een bijhorend symposium met spectaculaire en interessante lezingen. Op de beursvloer kan de bezoeker genieten van gezonde en ayurvedische lekkernijen.

Totaalbeleving voor bezoekers
Loop als bezoeker langs de stands voor gezonde levensstijlen, voeding, therapieën, natuurlijke medicatie, cosmetica en andere artikelen. Neem deel aan workshops en lezingen in de congreszalen grenzend aan de beurshal. Doe inkopen met fantastische aanbiedingen. Ervaar zelf door een behandeling te ondergaan of demo’s te bezoeken, ontvang korting op scholingsprogramma’s en doe mee aan prijsvragen.

Kom de beurs bezoeken
Dankzij de kennis die je opdoet tijdens de beurs verbreed je je kunde, wat je meer competitief voordeel geeft. Ook onderscheid je je, omdat je meer te bieden hebt. Ontdek het nut van expertise en integratie van aanvullende producten, praktijkprofessie en behandelingen in je dagelijkse werkzaamheden. Kom jij naar deze interactieve beurs? Koop dan hier je ticket!

Scroll naar top