Nieuws

Lees hieronder verder.

Evenementenhal Gorinchem breidt uit met Next Level Studio

Next Level is per direct uitgebreid met een kant-en-klare professionele studio die voor online en fysieke evenementen te gebruiken is. In de afgelopen periode is deze studio gebouwd in samenwerking met ATG Audiovisueel uit Vuren. Deze zogeheten ‘Next Level Studio’ kan ingezet worden voor grote en kleine producties. “Deze professionele studio is door bedrijven, organisaties en instanties te gebruiken en is naar eigen wens in te richten waardoor er veel mogelijkheden zijn. Denk aan webinars, live uitzendingen, journaals en video-aankondigingen”, zegt CEO Jeroen van Hooff van Easyfairs, het bedrijf dat eigenaar is van Next Level in Evenementenhal Gorinchem.

Van Hooff: “In het afgelopen coronajaar hebben we al meerdere online initiatieven gefaciliteerd in Gorinchem, waarbij we voor ieder initiatief een studio hebben opgebouwd. Nu hebben we de keuze gemaakt om voor een langere periode een studio in te richten. Deze studio wordt enerzijds door onze eigen beursteams gebruikt om gedurende het jaar nog meer in contact te blijven met hun exposanten en bezoekers. Anderzijds is Next Level Studio ook te gebruiken voor externe partijen, zoals bedrijven, organisaties, verenigingen en instanties. Gezien de huidige situatie kan de studio ingezet worden voor online initiatieven. Als dadelijk evenementen weer worden toegestaan, kan er ook een combinatie ontstaan, waarbij de producties in de studio een fysiek evenement verrijken.”

De studio is ingericht in één van de congreszalen op Next Level, de nieuwe bovenverdieping in Evenementenhal Gorinchem. Hierdoor kan er gebruik gemaakt worden van het grote scherm met een doorsnede van vijf meter. Verder staan op het podium standaard een statafels en twee hoge stoelen. Daarnaast is de studio sfeervol aangekleed met planten en decoratie. Bovendien beschikt de studio over een snelle internetverbinding voor optimale streaming-mogelijkheden.

Voor meer informatie: www.nextlevel-gorinchem.nl/studios.

Scroll naar top