Nieuws

Lees hieronder verder.

Next Level beschikbaar voor onderwijsdoeleinden

Next Level staat er voor open om scholieren en studenten te ontvangen voor onderwijsdoeleinden. Vandaag werd bekend dat de VO-raad er voor pleit dat middelbare scholen extra ruimten kunnen huren voor coronaproof onderwijs op anderhalve meter, zodat niet alle lessen online hoeven te zijn. Op Next Level zijn normaal gesproken wekelijks beurzen en events tot corona vorig jaar hier een tijdelijk einde aan maakte.

“We zitten op slechts een paar minuten rijden van veel scholen en staan zeker open voor het ontvangen van scholieren en studenten op onze locatie. Wij begrijpen heel goed dat middelbare scholen, maar ook andere instellingen nu op zoek zijn een geschikte locatie met ruimte. Wij willen en kunnen dat graag faciliteren”, zegt CEO Jeroen van Hooff van Easyfairs Nederland, het bedrijf dat eigenaar is van Evenementenhal Gorinchem waar Next Level op de eerste verdieping gevestigd is.

In totaal beschikt Next Level over 4.100 vierkante meter aan ruimte. Ook telt Next Level twee hypermoderne congreszalen en een ruim opgezette foyer. “Sinds de corona-uitbraak zijn onze reguliere werkzaamheden nagenoeg stil komen te liggen. Dat is en blijft een fikse tegenvaller, maar wij blijven strijdvaardig. Daarom kijken we naar nieuwe mogelijkheden waar onze locatie voor in te zetten is, en daar passen onderwijsdoeleinden perfect bij”, besluit Van Hooff.

Voor meer informatie kunnen onderwijsinstellingen contact opnemen met Nicole Stuijk van Next Level: (tel: 0183-680672, e-mail: nicole.stuijk@easyfairs.com).

Scroll naar top