Nieuws

Lees hieronder verder.

Next Level krijgt ook groen licht vanuit overheid voor meer bezoekers bijeenkomsten

Next Level kan vanaf 1 juli weer meer bezoekers verwelkomen tijdens bijeenkomsten. Dat werd gisteren duidelijk tijdens de persconferentie van de Nederlandse overheid waar verdere versoepelingen van de coronamaatregelen werden aangekondigd. In deze persconferentie werd bekend dat zolang mensen onderling anderhalve meter afstand kunnen houden, er geen maximum aantal bezoekers meer geldt voor bijeenkomsten. Next Level kan en zal voldoen aan de vereiste maatregelen.

“Dit is fantastisch nieuws, eindelijk kunnen we weer op uitgebreide schaal open met inachtneming van alle geldende regels. We hebben alle anderhalve meter protocollen klaarstaan en de voorbereidingen getroffen om in samenwerking met de gemeente Gorinchem de anderhalve meter afstand te borgen voor al onze events”, zegt CEO Jeroen van Hooff van Easyfairs Nederland, die eigenaar is van Next Level in Evenementenhal Gorinchem. “Meer dan drie maanden geleden moesten we als een donderslag bij heldere hemel onze locatie sluiten. Vervolgens mochten we vanaf 1 juni weer bijeenkomsten faciliteren voor maximaal 30 personen, maar deze versoepeling vanaf 1 juli biedt ons veel meer perspectief. De wil om mensen weer op een verantwoorde wijze bij elkaar te brengen, leeft als nooit tevoren.”

Van Hooff: “Wij stonden al in de startblokken en hadden alle denkbare protocollen klaarstaan om zowel kleine als grote groepen mensen op een veilige en verantwoorde manier bij elkaar te brengen. Daarin zijn ook de voorwaarden vanuit de overheid opgenomen. Daarnaast hebben we in de afgelopen periode alle vergader- en congreszalen al volgens de anderhalve meter afstand ingericht. Met deze verdere versoepeling van de coronamaatregelen kunnen wij enerzijds onze eigen events weer laten plaatsvinden en anderzijds weer een thuis zijn voor externe organisaties. Denk bijvoorbeeld aan congressen, vergaderingen, theaterproducties, diploma-uitreikingen en ga zo maar door. Mensen zijn op zoek naar ruimte, wij hebben die ruimte. Maar liefst 6.000 vierkante meter die flexibel in te richten is.”

Voor meer informatie: www.evenementenhal.nl of www.nextlevel-gorinchem.nl.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Scroll naar top